verkorte

Ehbo

Verkorte Ehbo

Met een EHBO examen bij HWC Opleidingen voldoe je aan de strengste Europese wetgeving. Handle With Care Opleidingen is erkend door NIKTA als exameninstituut voor het afnemen van Acute Zorg examens. NIKTA is sinds 2003 de grootste certificatie-instelling van Nederland die persoonscertificaten Acute Zorg (EHBO) uitgeeft volgens de internationale standaard NEN-EN-ISO/IEC 17024.

Voor wie?

Iedereen die geschoold en geoefend wil blijven in het verlenen van eerste hulp (voor thuis of op het werk). Cursisten dienen in het bezit te zijn van een geldig diploma “Eerste Hulp” van het Oranje Kruis.

De training behandelt de volgende onderwerpen:

Inhoud van de training:

De deelnemer wordt getoetst op praktische vaardigheden. Bij een voldoende resultaat ontvangt de deelnemer een aantekening Herhaling Eerste Hulp. De Verkorte EHBO moet elk jaar worden herhaald.

De training is inclusief:

  • het oranje kruis boekje (de officiële handleiding voor jeugd eerste hulp)
  • gebruik van instructiemateriaal
  • inzet ervaren gecertificeerde instructeur
  • examen- en certificeringskosten van Oranje Kruis.

De praktijk opleiding EHBO Verkort/herhaling duurt 5 uur. Vooraf aan de training doorloop je thuis een E-learning.

Onze geboortezorgopleidingen hebben een accreditatie bij het KCKZ.

(Onafhankelijke Accreditatiecommissie verbonden aan het Kenniscentrum Kraamzorg)

Resultaat:

Na het behalen van het certificaat weet jij:

  • Ben je getoetst op praktische vaardigheden. Bij een voldoende resultaat ontvangt je een aantekening Herhaling Eerste Hulp.


Deze training  volgen?

Meld je nu aan!

Testimonials

Ik wil je bedanken Diana, echt heel erg bedanken! Jouw cursus psychiatrie in het kraambed is echt geweldig en je laat mensen gewoon zien dat ook via e-learning alles mogelijk is! Echt geweldig, veel nieuwe inzichten en kennis opgedaan, ga zo door! Lynn

Kraamspecialist

Ik dacht dat ik wel wist wat ik moest doen en dat ik niemand nodig had om mij als professional neer te zetten, maar Diana liet mij de verschillende stappen zien en hield mij bij de les. Door in haar te investeren, had ik mijn coaching programma voor kwetsbare zwangeren binnen enkele maanden staan. Anders was het er waarschijnlijk nooit gekomen. Super bedankt! Bianca

Coach voor kwetsbare zwangeren

Na opleidingen te hebben gevolgd en gewerkt te hebben in de geboortezorg en de GGZ, viel mij op dat veel van de problemen die mensen op latere leeftijd ondervinden, hun oorsprong hebben in de eerste levensjaren van een kind, of zelfs al perinataal ontstaan zijn.

Tijdens verdere studies en onderzoek merkte ik dat hier nog weinig over bekend is en dat hier veel meer mee gedaan kan worden.

Ik ben mezelf gaan bijscholen op mijn vaardigheden als trainer/coach, om niet alleen ouders maar vooral de professionals in de geboortezorg meer kennis en handvaten aan te reiken om een zwangere en een moeder zo goed mogelijk te kunnen begeleiden zodat zij in staat is om een gezond kind te bouwen. Want een gezond kind bouwen is vele malen makkelijker dan een beschadigde volwassene te repareren.

“Want een gezond kind bouwen is vele malen makkelijker dan een beschadigde volwassene te repareren.”

Met Handle With Care Geboortezorg heb ik mijn kennis kunnen uitdragen aan een team van goed opgeleide en betrokken kraamverzorgenden, en heb ik zelf een schat aan nieuwe kennis en ervaring opgedaan. Zo kreeg ik de mogelijkheid om meer te bieden dan het hoogstnoodzakelijke, zodat we elk gezin en elk nieuw geboren kindje een duwtje kunnen geven in de richting van een mooie toekomst.

Handle With Care Opleidingen was een logische vervolgstap en aanvulling hierop. Door kraamverzorgenden een platform te bieden waar zij terecht kunnen voor gedegen opleiding en specialisaties bieden wij deze professionals de beste begeleiding voor de belangrijke en buitengewoon verantwoordelijke rol die zij spelen bij de begeleiding vaan (aanstaande) moeders en kind. Om het vak optimaal uit te oefenen speelt het bijhouden en vergroten van inhoudelijke kennis een grote rol.

Diana Bakker – de Koning – oprichter en trainer van Handle With Care Opleidingen

Testimonials

De training psychiatrie in het kraambed die ik bij HWC Opleidingen heb gevolgd, zorgde direct voor meer begrip voor mijn cliënten. Ik werk weer met plezier en begrip, zonder mezelf te verliezen. Met de tips die ik kreeg signaleer ik de spanningen veel eerder en kan ik ze snel aanpakken voor het  escaleert. Ik schrijf me graag in voor jullie volgende training! Jessica

Kraamspecialist

“Nadat ik slechte ervaringen met bijscholingen en opleiders heb gehad, was ik er helemaal klaar mee. HWC Opleidingen, heeft een heel andere aanpak, dan wat ik gewend ben van opleiders, maar het resultaat is zo goed, duidelijk en uitgebreid dat je geen andere opleider meer nodig hebt.” Tim

Begeleider probleem jongeren en tienermoeders

Veelgestelde vragen:

Waarom kiezen voor HWC Opleidingen? ->

HWC Opleidingen is een door het Kennis Centrum Kraamzorg erkend opleidingsinstituut. Enkele kenmerken van onze trainingen:
+ Wij bieden een interactief lesprogramma met veel ruimte voor stellen van vragen.
+ Het lesmateriaal bestaat uit een werkboek, een studieboek en diverse bijlagen met uitgebreide theorie.
+ Elke opleiding binnen Handle with Care Opleidingen wordt gegeven door ervaren trainers die zich nauw verbonden voelen met de praktijk.
+ Wij hanteren op onze locatie kleine groepen om te zorgen voor voldoende persoonlijke aandacht en een optimale geoefendheid van de cursisten.

examen /certificering ->

Er is geen examen, de cursist wordt getoetst op praktische vaardigheden. Bij een voldoende resultaat ontvangt de cursist een aantekening Herhaling Eerste Hulp. Deze training moet elk jaar worden herhaald.

Locatie->

Het adres van de HWC trainingslocatie is:

HWC Opleidingen
Doesburgweg 2
2803 PL Gouda

Wat zijn de kosten?

€ 150,00 per cursist per open inschrijving (inclusief btw).

In de cursusprijs zijn alle kosten inbegrepen, zoals:

  • het oranje kruis boekje (de officiële handleiding voor jeugd eerste hulp)
  • gebruik van instructiemateriaal
  • inzet ervaren gecertificeerde instructeur
  • examen- en certificeringskosten van Oranje Kruis.

Voor prijsopgave voor groepen en in company training mail ons: info@hwcopleidingen.nl


Deze training  volgen?

Meld je nu aan!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This