het team

Diana Bakker: “Bij Handle with Care heb ik mijn kennis van psychologie en counseling overgedragen op een team van goed opgeleide en betrokken kraamverzorgenden, en heb ik zelf een schat aan nieuwe kennis en ervaring opgedaan.
HWC Opleidingen was een logische vervolgstap en aanvulling hierop,  door kraamverzorgenden een plek voor gedegen opleiding en specialisaties met de beste begeleiding te bieden.”

Enzio Bakker: “Nadat ik de opleiding Nederlandse Taal en Cultuur had afgerond en hier en daar wat werk als (schrijvend) journalist had gedaan, heb ik me laten omscholen tot docent. Eerst heb ik twee jaar Nederlands gegeven op de middelbare school, nu ben ik vooral bezig met lesgeven aan volwassenen . Voor HWC Opleidingen geef ik het vak Nederlands en bewaak ik de kwaliteit van de opleiding en examinering.”

Foske van Puffelen: “Bij HWC ben ik begonnen met werken als kraamverzorgende. Nadat ik
verschillende leerling-kraamverzorgenden heb mogen begeleiden, ben ik erachter gekomen
dat ik het ontzettend leuk vind om mijn kennis over te dragen aan een ander. Nu ben ik Trainer bij HWC Opleidingen. De meeste voldoening haal ik uit een ‘aha’ moment, als het kwartje valt bij de deelnemers. Naast mijn werk als Trainer ben ik moeder van twee knullen en rijd ik graag met mooi weer op mijn motor.”

Joan de Vuijst: “Bij HWC bied ik op allerlei vlakken ondersteuning bij de opbouw van het nieuwe opleidingsinstituut. Ik werk mee aan de ontwikkeling en implementatie van de nieuwe online leeromgeving, het bepalen van doelen, het vaststellen van processen, en het schrijven van social media posts, websiteteksten en werkinstructies. Bij alles wat ik doe – werk of privé – probeer ik helderheid te creëren en de rode draad is daarbij altijd communicatie.”

Paul Bakker: “Samen met Diana ben ik Handle with Care gestart. De eerste jaren nog naast mijn baan in de ICT en sinds kort als full-time directeur. Ik vind het mooi om te zien dat HWC Opleidingen nu echt vorm heeft gekregen, door met name de inzet van een aantal zeer toegewijde collega’s. Naast HWC probeer ik zoveel mogelijk bezig te zijn met mijn passie muziek: luisteren en gitaar spelen.”

Stephanie Donderwinkel: “Sinds de start van Handle with Care 
werk ik met veel plezier voor de organisatie, in de functie van Business manager.
Inmiddels heb ik mijn horizon verbreed en ben ik samen met mijn collega’s verantwoordelijk voor HWC Opleidingen. Tevens geef ik trainingen met als specialisatie borstvoeding.”

Tessa van Roon: “Na mijn opleiding Pedagogische Wetenschappen en Klinische Kinder- en Jeugdpsychologie ben ik binnen HWC begonnen in de functie van zorgconsulente, waar ik ben doorgegroeid naar de functie van kwaliteitsfunctionaris. Nu ben ik werkzaam als psycholoog in de forensische jeugdzorg en werk ik daarnaast nog als kwaliteitsfunctionaris en gastdocent bij HWC. Ik vind het leuk om kennis en ervaringen te delen over onder
meer ontwikkelingspsychologie en psychopathologie, gehechtheid en vroegsignalering en me in te zetten voor de ontwikkeling van nieuw lesmateriaal en trainingen.”

Pin It on Pinterest

Shares
Share This