het team

Diana Bakker: “Bij Handle with Care heb ik mijn kennis van psychologie en counseling overgedragen op een team van goed opgeleide en betrokken kraamverzorgenden, en heb ik zelf een schat aan nieuwe kennis en ervaring opgedaan.
HWC Opleidingen was een logische vervolgstap en aanvulling hierop,  door kraamverzorgenden een plek voor gedegen opleiding en specialisaties met de beste begeleiding te bieden.”
Enzio Bakker: “Nadat ik de opleiding Nederlandse Taal en Cultuur had afgerond en hier en daar wat werk als (schrijvend) journalist had gedaan, heb ik me laten omscholen tot docent. Eerst heb ik twee jaar Nederlands gegeven op de middelbare school, nu ben ik vooral bezig met lesgeven aan volwassenen . Voor HWC Opleidingen geef ik het vak Nederlands en bewaak ik de kwaliteit van de opleiding en examinering.”
Foske van Puffelen: “Bij HWC ben ik begonnen met werken als kraamverzorgende. Nadat ik
verschillende leerling-kraamverzorgenden heb mogen begeleiden, ben ik erachter gekomen
dat ik het ontzettend leuk vind om mijn kennis over te dragen aan een ander. Nu ben ik Trainer bij HWC Opleidingen. De meeste voldoening haal ik uit een ‘aha’ moment, als het kwartje valt bij de deelnemers. Naast mijn werk als Trainer ben ik moeder van twee knullen en rijd ik graag met mooi weer op mijn motor.”
Stephanie Donderwinkel: “Sinds de start van Handle with Care
werk ik met veel plezier voor de organisatie, in de functie van Business manager.
Inmiddels heb ik mijn horizon verbreed en ben ik samen met mijn collega’s verantwoordelijk voor HWC Opleidingen. Tevens geef ik trainingen met als specialisatie borstvoeding.”
Paul Bakker: “Samen met Diana ben ik Handle with Care gestart. De eerste jaren nog naast mijn baan in de ICT en sinds kort als full-time directeur. Ik vind het mooi om te zien dat HWC Opleidingen nu echt vorm heeft gekregen, door met name de inzet van een aantal zeer toegewijde collega’s. Naast HWC probeer ik zoveel mogelijk bezig te zijn met mijn passie muziek: luisteren en gitaar spelen.”
Tessa van Roon: “Na mijn opleiding Pedagogische Wetenschappen en Klinische Kinder- en Jeugdpsychologie ben ik binnen HWC begonnen in de functie van zorgconsulente, waar ik ben doorgegroeid naar de functie van kwaliteitsfunctionaris. Nu ben ik werkzaam als psycholoog in de forensische jeugdzorg en werk ik daarnaast nog als kwaliteitsfunctionaris en gastdocent bij HWC. Ik vind het leuk om kennis en ervaringen te delen over onder
meer ontwikkelingspsychologie en psychopathologie, gehechtheid en vroegsignalering en me in te zetten voor de ontwikkeling van nieuw lesmateriaal en trainingen.”
Na opleidingen te hebben gevolgd en gewerkt te hebben in de geboortezorg en de GGZ, viel mij op dat veel van de problemen die mensen op latere leeftijd ondervinden, hun oorsprong hebben in de eerste levensjaren van een kind, of zelfs al perinataal ontstaan zijn.

Tijdens verdere studies en onderzoek merkte ik dat hier nog weinig over bekend is en dat hier veel meer mee gedaan kan worden.

Ik ben mezelf gaan bijscholen op mijn vaardigheden als trainer/coach, om niet alleen ouders maar vooral de professionals in de geboortezorg meer kennis en handvaten aan te reiken om een zwangere en een moeder zo goed mogelijk te kunnen begeleiden, zodat zij in staat is om een gezond kind te bouwen. Want een gezond kind bouwen is vele malen makkelijker dan een beschadigde volwassene te repareren.

Samen zorgen we ervoor dat jij ontzorgd gaat worden en je personeel altijd up-to-date is volgens de laatste certificeringen van het KCKZ!

Met Handle With Care Geboortezorg heb ik mijn kennis kunnen uitdragen aan een team van goed opgeleide en betrokken kraamverzorgenden, en heb ik zelf een schat aan nieuwe kennis en ervaring opgedaan. Zo kreeg ik de mogelijkheid om meer te bieden dan het hoogstnoodzakelijke, zodat we elk gezin en elk nieuw geboren kindje een duwtje kunnen geven in de richting van een mooie toekomst.

Handle With Care Opleidingen was een logische vervolgstap en aanvulling hierop. Door kraamverzorgenden een platform te bieden waar zij terecht kunnen voor gedegen opleiding en specialisaties bieden wij deze professionals de beste begeleiding voor de belangrijke en buitengewoon verantwoordelijke rol die zij spelen bij de begeleiding vaan (aanstaande) moeders en kind. Om het vak optimaal uit te oefenen speelt het bijhouden en vergroten van inhoudelijke kennis een grote rol.

Diana Bakker – de Koning – oprichter en trainer van Handle With Care Opleidingen

Zoek jij professionele kraamzorg trainingen?

100% online of op locatie?

KCKZ geaccrediteerd!

Download nu onze opleidingsgids en lees alles over onze Opleidingen!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

VRIENDENKORTING! Krijg 25% korting op je volgende online training naar keuze!