Over ons

 

De specialist in erkende zorgopleidingen

HWC Opleidingen is een door het Kenniscentrum Kraamzorg (KCKZ) erkend opleidingsinstituut en is inmiddels een begrip in geboorteland. Jaarlijks volgen veel mensen een zorgopleiding of bijscholing via HWC Opleidingen.

Omdat HWC Opleidingen zich vooral op geboortezorgopleidingen richt, is er een scherpe focus op kwaliteit. HWC Opleidingen doet niets anders dan dagelijks werken aan de optimale manier van opleiden.

Bij HWC doe jij in een optimale omgeving de juiste kennis en kunde op. HWC Opleidingen staat voor opleiden met gevoel, waarbij jij centraal staat.

 

 

 

 

 

Handle with Care Opleidingen en Coaching is opgezet door Diana de Koning, afgestudeerd in psychologie en counseling.

 

Diana is CEO van Handle With Care Groep B.V. met de twee grootste pijlers: geboortezorg en opleidingen. 

 

Handle with Care biedt alles op het gebied van geboorte-zorg. Van kraamzorg op maat, opleidingen, trainingen en begeleiding voor ouders en professionals.

 

 

 

Ik werk en handel vanuit mijn kernwaarden: respect, eerlijkheid, vertrouwen, open communicatie, dienstbaarheid, rechtvaardigheid en zorgzaamheid.

Diana

 

 

“Een gezond kind bouwen is vele malen makkelijker dan een beschadigde volwassene te repareren”

Na opleidingen te hebben gevolgd en gewerkt te hebben in de geboortezorg en bij de GGZ, viel mij op dat veel van de problemen die mensen op latere leeftijd ondervinden, hun oorsprong hebben in de eerste levensjaren van een kind, of zelfs al perinataal ontstaan zijn.

Tijdens verdere studies en onderzoek merkte ik dat hier nog weinig over bekend is en dat hier veel meer mee gedaan kan worden.

Ik ben mezelf gaan bijscholen op mijn vaardigheden als trainer/coach, om niet alleen ouders maar vooral de professionals in de geboortezorg meer kennis en handvatten aan te reiken om een zwangere en een moeder zo goed mogelijk te kunnen begeleiden, zodat zij in staat is om een gezond kind te bouwen. Want een gezond kind bouwen is vele malen makkelijker dan een beschadigde volwassene te repareren.

Inmiddels heb ik met Handle With Care Geboortezorg mijn kennis kunnen overdragen op een team van goed opgeleide en betrokken kraamverzorgenden, en heb ik zelf een schat aan nieuwe kennis en ervaring opgedaan. Zo kreeg ik de mogelijkheid om meer te bieden dan het hoogstnoodzakelijke, zodat we elk gezin en elk nieuw geboren kind een duwtje kunnen geven richting een mooie toekomst.

Handle With Care Opleidingen was een logische vervolgstap en aanvulling hierop. Door kraamverzorgenden een plek te bieden waar zij terechtkunnen voor gedegen opleiding en specialisaties, bieden wij deze professionals de beste begeleiding voor de belangrijke en buitengewoon verantwoordelijke rol die zij spelen bij de begeleiding van (aanstaande) moeders en kinderen. Om het vak optimaal uit te oefenen speelt het bijhouden en vergroten van inhoudelijke kennis een grote rol.

 

Diana

 

 

 

 

Handle With Care EHBO Opleidingen zijn erkend door NIKTA als exameninstituut voor het afnemen van Acute Zorg examens en voldoen aan de strengste Europese wetgeving.

Onze kraamzorgopleidingen hebben een accreditatie bij het KCKZ: onafhankelijke Accreditatiecommissie verbonden aan het Kenniscentrum Kraamzorg.

Wat biedt HWC Opleidingen en Coaching?

✔ Interactief lesprogramma met veel ruimte voor vragen

 

✔ Vaardigheden oefenen in groepsverband (veilige leeromgeving)

 

✔ Lesstof wordt op het werkveld aangepast

 

✔ Professionele locatie op loopafstand van station Gouda

 

✔ Goede prijs-kwaliteitsverhouding

 

✔ Wij nemen de zorg van planning en geldigheid diploma’s op ons, zodat u zich op andere zaken kunt richten.

 

✔ Accreditatie bij het KCKZ: onafhankelijke Accreditatiecommissie verbonden aan het Kenniscentrum Kraamzorg.

 

Contact

Interesse of meer weten?

Je kunt ons bellen of een WhatsApp bericht sturen via: 06 156 68223. Of stuur een mail naar: info@hwcopleidingen.nl

Wil jij tijd en geld besparen?

Goede scholing van jouw kraamverzorgenden is heel belangrijk, maar kost veel geld en tijd.
Download NU onze business case en wij laten jou graag zien hoe jij kunt besparen.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This