Over ons

 

De specialist in erkende zorgopleidingen

HWC Opleidingen is een door het kennis centrum kraamzorg  erkend opleidingsinstituut en is inmiddels een begrip geworden. Jaarlijks volgen vele mensen een zorgopleiding of bijscholing via HWC Opleidingen.

Omdat HWC Opleidingen zich vooral op zorgopleidingen richt, is er een scherpe focus op kwaliteit. HWC Opleidingen doet niets anders dan dagelijks werken aan de meest optimale manier van opleiden.

Handle with Care Opleidingen en Coaching is opgezet door Diana de Koning, afgestudeerd in psychologie en counseling. Diana is CEO van Handle With Care Groep B.V. met de 2 grootste pijlers: geboortezorg en opleidingen. Handle with Care biedt alles op het gebied van geboorte-zorg. Van kraamzorg op maat, opleidingen,trainingen en begeleiding voor ouders en professionals.

Ik werk en handel vanuit mijn kernwaarden: Respect, eerlijkheid, vertrouwen, open communicatie, dienstbaar, rechtvaardigheid en zorgzaamheid. Diana

Bij HWC doe jij in een optimale omgeving de juiste kennis en kunde op. HWC Opleidingen staat voor opleiden met gevoel, waarbij jij centraal staat.

Handle With Care EHBO Opleidingen zijn erkend door NIKTA als exameninstituut voor het afnemen van Acute Zorg examens en voldoen aan de strengste Europese wetgeving.
Onze kraamzorgopleidingen hebben een accreditatie bij het KCKZ: onafhankelijke Accreditatiecommissie verbonden aan het Kenniscentrum Kraamzorg.

Wat biedt HWC Opleidingen en Coaching?

✔ Interactief lesprogramma met veel ruimte voor stellen van vragen

✔ Vaardigheden beoefenen in groepsverband (veilige leeromgeving)

✔ Lesstof wordt op het werkveld aangepast

✔ Professionele locatie op loopafstand van het station Gouda

✔ Goede prijs-kwaliteitsverhouding

✔ Wij nemen de zorgen van planning en geldigheid diploma’s op ons, zodat u zich op andere zaken kunt richten.

✔ Accreditatie bij het KCKZ: onafhankelijke Accreditatiecommissie verbonden aan het Kenniscentrum Kraamzorg.

Contact

Interesse of meer weten?

Je kunt ons bellen of een WhatsApp bericht sturen via: 06 156 68223. Of stuur een mail naar: info@hwcopleidingen.nl

Ben jij klaar voor de toekomst?

Het vak kraamverzorgende verandert en wij van Handle with Care denken graag met jou mee hoe jij je kunt voorbereiden op deze veranderingen!

Download onze test en ontdek of jij klaar bent voor de toekomst!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This