Handle with Care Geboortezorg liep tegen precies dezelfde problemen aan als jij. Opleiden is belangrijk, maar het was een gebed zonder einde. Daarom besloten we het heft in eigen hand te nemen en Handle with Care Opleidingen te starten.

We zijn gestart met het opleiden van eigen medewerkers, en al snel merkten we dat veel kraamverzorgenden van buitenaf ook in onze trainingen geïnteresseerd zijn. Ook bleek dat wij zeker niet de enigen zijn die veel tijd en moeite moeten steken in de voortdurende (bij)scholing van onze medewerkers.

Onze geboortezorgopleidingen hebben een accreditatie bij het KCKZ (onafhankelijke Accreditatiecommissie verbonden aan het Kenniscentrum Kraamzorg). We werken dagelijks aan het aanbieden van een deskundige en persoonlijke manier van opleiden, klassikaal en online. Met onze CZO-erkende Verkorte opleiding tot Kraamverzorgende kunnen we de scholing van A tot Z verzorgen.

Daarnaast hebben we hard gewerkt aan onze pakketten, waarmee we kraamzorgbureaus volledig kunnen ontzorgen als het gaat om scholing.

HWC Opleidingen is inmiddels een begrip in geboorteland. Jaarlijks volgen honderden mensen een zorgopleiding of bijscholing via HWC Opleidingen.

Omdat HWC Opleidingen zich vooral op geboortezorgopleidingen richt, is er een scherpe focus op kwaliteit. HWC Opleidingen doet niets anders dan dagelijks werken aan de optimale manier van opleiden.

 

 

 

Diana de Koning

“Een gezond kind bouwen is vele malen makkelijker dan een beschadigde volwassene te repareren”

Na opleidingen te hebben gevolgd en gewerkt te hebben in de geboortezorg en bij de GGZ, viel mij op dat veel van de problemen die mensen op latere leeftijd ondervinden, hun oorsprong hebben in de eerste levensjaren van een kind, of zelfs al perinataal ontstaan zijn. Tijdens verdere studies en onderzoek merkte ik dat hier nog weinig over bekend is en dat hier veel meer mee gedaan kan worden. Ik ben mezelf gaan bijscholen op mijn vaardigheden als trainer/coach, om niet alleen ouders maar vooral de professionals in de geboortezorg meer kennis en handvatten aan te reiken om een zwangere en een moeder zo goed mogelijk te kunnen begeleiden, zodat zij in staat is om een gezond kind te bouwen. Want een gezond kind bouwen is vele malen makkelijker dan een beschadigde volwassene te repareren.

Inmiddels heb ik met Handle With Care Geboortezorg mijn kennis kunnen overdragen op een team van goed opgeleide en betrokken kraamverzorgenden, en heb ik zelf een schat aan nieuwe kennis en ervaring opgedaan. Zo kreeg ik de mogelijkheid om meer te bieden dan het hoogstnoodzakelijke, zodat we elk gezin en elk nieuw geboren kind een duwtje kunnen geven richting een mooie toekomst. Handle With Care Opleidingen was een logische vervolgstap en aanvulling hierop. Door kraamverzorgenden een plek te bieden waar zij terechtkunnen voor gedegen opleiding en specialisaties, bieden wij deze professionals de beste begeleiding voor de belangrijke en buitengewoon verantwoordelijke rol die zij spelen bij de begeleiding van (aanstaande) moeders en kinderen. Om het vak optimaal uit te oefenen speelt het bijhouden en vergroten van inhoudelijke kennis een grote rol.

Diana

Handle With Care EHBO Opleidingen zijn erkend door NIKTA als exameninstituut voor het afnemen van Acute Zorg examens en voldoen aan de strengste Europese wetgeving.
Onze kraamzorgopleidingen hebben een accreditatie bij het KCKZ: onafhankelijke Accreditatiecommissie verbonden aan het Kenniscentrum Kraamzorg.

Wat biedt HWC Opleidingen en Coaching?

✔ Interactief lesprogramma met veel ruimte voor vragen

 

✔ Vaardigheden oefenen in groepsverband (veilige leeromgeving)

 

✔ Lesstof wordt op het werkveld aangepast

 

✔ Professionele locatie op loopafstand van station Gouda

✔ Goede prijs-kwaliteitverhouding

 

✔ Wij nemen de zorg van planning en geldigheid diploma’s op ons, zodat u zich op andere zaken kunt richten.

 

✔ Accreditatie bij het KCKZ: onafhankelijke Accreditatiecommissie verbonden aan het Kenniscentrum Kraamzorg.

 

Contact

Interesse of meer weten?

Je kunt ons bellen of een WhatsApp bericht sturen via: 06 156 68223. Of stuur een mail naar: info@hwcopleidingen.nl

Zoek jij professionele kraamzorg trainingen?

100% online of op locatie?

KCKZ geaccrediteerd!

Download nu onze opleidingsgids en lees alles over onze Opleidingen!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

VRIENDENKORTING! Krijg 25% korting op je volgende online training naar keuze!