Vriendenkorting

Krijg 25% korting op je volgende online training naar keuze!

Heb je een online training bij HWC Opleidingen aangekocht en weet je iemand die ook een online training uit het ruime aanbod van HWC Opleidingen wil volgen? Dan hebben wij nu een interessant aanbod voor jou!
25% KORTING OP JOUW VOLGENDE ONLINE TRAINING NAAR KEUZE!
Als een nieuwe deelnemer zich via jou aanmeldt, krijg jij maar liefst 25% korting op je volgende online training* naar keuze.
Hoe werkt de vriendenkorting?
De actie geldt voor aankopen van online trainingen, gedaan tussen nu en 31 december 2020. Jouw aankoop en betaling moet afgerond zijn in de shop van HWC Opleidingen. Daarna kan jij één of meer kandidaten aanmelden voor een online HWC training naar keuze.
Er is per training maximaal eenmaal korting van 25% mogelijk per persoon per training. Voor het aantal kandidaten die je aanmeldt geldt geen beperking.
Je ontvangt de kortingsbon op het moment dat de door jou aangedragen kandidaat/kandidaten de aankoop en betaling heeft/hebben afgerond in de shop. Op dat moment sturen we de (digitale) kortingsbon naar je toe.
MELD JE VRIENDENKORTING AAN VIA: INFO@HWCOPLEIDINGEN.NL
* Voorwaarden:
De looptijd voor aanmeldingen is tot en met 31 december 2020. De korting kan niet met terugwerkende kracht worden verleend. De korting kan tot 31 januari 2021 verzilverd worden, daarna vervalt de korting.
De korting geldt alleen voor online trainingen. De korting geldt niet voor online opleidingen die uit meerdere trainingen bestaan. Praktijktrainingen en de Opleiding tot Kraamverzorgende zijn uitgesloten van deze actie.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen in de kraamzorg? Volg ons op Facebook en wij inspireren jou graag met nieuws en tips.

Klik op onderstaand Facebook-icoon en volg onze pagina!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This