Geboortezorg

De kraamzorgopleidingen van Handle With Care Opleidingen hebben een accreditatie bij het KCKZ: de onafhankelijke Accreditatiecommissie verbonden aan het Kenniscentrum Kraamzorg.

Hieronder vind je onze kraamzorgopleidingen.

Gedurende de scholing Communiceren met baby’s ontdekt je de vele vormen van communiceren die een baby neerzet.

Gedurende de training vroegsignalering leert je hoe je de meldcode Huiselijk geweld en Kindermishandeling op een bewuste en zorgzame manier kunt inzetten. Ook als je het spannend vindt, ontdek je wat u kunt doen.

Deze training richt zich op specifieke observaties en interventies met de focus op signaleren, voorkomen, en het behandelen van complicaties na een keizersnede (sectio ceasarea) of vaginale kunstverlossing. 

Gedurende de scholing psychiatrie in het kraambed krijg je informatie over de achtergronden van de meest voorkomende psychische aandoeningen binnen de geboortezorg.

Deze training versterkt je inzicht in de werking van borstvoeding en biedt praktische mogelijkheden om mee te werken.

Gedurende deze training ontwikkel je je eigen communicatieve vaardigheden om als professional een leerling te ondersteunen bij de ontwikkeling tot een professional die sterk in haar schoenen staat.

Vanuit het KCKZ zijn er vereisten gesteld op het gebied van scholing over borstvoeding. Na het behalen van de Basistraining bieden wij met de Herhalingstraining Borstvoeding (jaarlijkse) training aan ter verdieping. 

Ben jij klaar voor de toekomst?

Het vak kraamverzorgende verandert en wij van Handle with Care denken graag met jou mee hoe jij je kunt voorbereiden op deze veranderingen!

Download onze test en ontdek of jij klaar bent voor de toekomst!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This