EHBO

Handle With Care EHBO Opleidingen zijn erkend door NIKTA als exameninstituut voor het afnemen van Acute Zorg examens en daarmee voldoe je aan de strengste Europese wetgeving.

Hieronder vind je onze EHBO trainingen.

De onderwerpen die behandeld worden tijdens de scholing EHBO en reanimatie zijn onderverdeeld in 4 thema’s:

Algemeen, Stoornissen in de vitale functies, Letsels  en Verband- en hulpmiddelen.

In de volledige EHBO training gaan we dieper in op de levensreddende handelingen. Je leert medische verschijnselen te onderscheiden en bestrijden. Van het plakken van een pleister tot handelen bij beroertes en flauwtes.

Lesdag: vitale functies, stoornissen in het bewustzijn en ademhaling (reanimatie + AED), ernstige bloedingen, SAMPLE en ziektebeoordeling, verbanden. Afsluiting: theorie examen.

Wanneer je in het bezit bent van een geldig Nikta Ehbo Certificaat, kan je je jaarlijks inschrijven voor de herhalingstraining.
Theorie en praktijk worden opnieuw geoefend en je EHBO certificaat is weer voor een jaar geldig.

Iedereen die geschoold en geoefend wil blijven in het verlenen van eerste hulp (voor thuis of op het werk). Voor cursisten die in het bezit zijn van een geldig diploma “Eerste Hulp” van het Oranje Kruis.

Voor iedereen die geschoold en geoefend wil worden in het verlenen van eerste hulp (voor thuis of op het werk). De casussen worden op het werkveld afgestemd.

Ben jij klaar voor de toekomst?

Het vak kraamverzorgende verandert en wij van Handle with Care denken graag met jou mee hoe jij je kunt voorbereiden op deze veranderingen!

Download onze test en ontdek of jij klaar bent voor de toekomst!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This