Aanbod kraambureaus

Scholing van jouw personeel: onze zorg!

WIL JIJ?

 • Je volledige scholing en bijscholing uitbesteden?
 • Wil jij je blijven focussen op datgene waar je super goed in bent?
 • Wil je niet meer continu bezig zijn met het managen van de dagelijkse scholings- en bijscholingswerkzaamheden?
 • Ben jij ondernemer in de kraamzorg?
 • Ben jij niet bang om te investeren? En wil jij jouw business naar een nieuw niveau brengen?
 • Ben jij er klaar voor om écht kwalitatief geschoold personeel te hebben?

Wij denken met je mee!

 

Samen zorgen we ervoor dat jij ontzorgd wordt en je personeel altijd up-to-date is volgens de laatste certificeringen van het KCKZ!

Samen zorgen we ervoor dat jij ontzorgd wordt en je personeel altijd up-to-date is volgens de laatste certificeringen van het KCKZ!

Scholing van jouw personeel: onze zorg!

Handle With Care staat voor geboortezorg, opleidingen én coaching vanuit één bedrijf, met liefde en passie voor de zorg. HWC Geboortezorg is gestart als een klein lokaal kraamzorgbureau, en zit inmiddels verspreid door het hele land.

Met HWC Opleidingen hebben we al meer dan honderden kraamverzorgenden succesvol begeleid en opgeleid. En nu gaan we nóg een stapje verder. Met al onze kennis, ervaring en creativiteit gaan we jou helpen om je organisatie compleet te ontzorgen. Je kunt de complete scholing van al je personeel aan ons uitbesteden!

Samen zorgen we ervoor dat je flink gaat bezuinigen op tijd én geld, en dat je geen zorgen en administratie meer hebt op het gebied van scholing en bijscholing. Zodat jij en je medewerkers kunnen doen waar jullie goed in zijn: het runnen van je bedrijf en het leveren van kraamzorg!

Jouw kraambureau groeit naar een hoger niveau! Terwijl jij je kunt blijven focussen op datgene waar je super goed in bent, helpen wij en de specialisten in ons team jou bij de complete scholing en bijscholing van je personeel!

SPECIALE EN VOORDELIGE PAKKETTEN:

Wij bieden speciale pakketten voor je aan.

In hoeverre wil je ontzorgd worden?

Een volledig pakket kan bestaan uit recruitment van leerlingen, opleiden tot gediplomeerde kraamverzorgende, volledig bijscholen volgens de laatste normen, volledige administratie van scholing en bijscholing bijhouden en rapportages en evaluaties over de vorderingen van jouw leerlingen. Deze rapportages kunnen rechtstreeks in je KMS-rapportage en inkoopbeleid.

Je kunt ook voor een kleiner pakket kiezen. Wij stemmen al jullie wensen zorgvuldig met je af en stellen een opleidingspakket op maat voor je samen.

 

Onze geboortezorgopleidingen hebben een accreditatie bij het KCKZ.

(Onafhankelijke Accreditatiecommissie verbonden aan het Kenniscentrum Kraamzorg)

WAT BETEKENT DIT VOOR JOU?

Het uit handen geven van de scholing van jullie personeel levert het volgende op:

 • Kostenbesparing: minder personeel dat zich bezig moet houden met scholingsbeleid. Reken eens uit wat het jouw organisatie kost om voor elke personeelslid het scholingsbeleid uit te voeren en bij te houden.
 • Minder frustratie voor jou én je personeel: wij nemen de gehele administratie op scholingsgebied uit handen, van het bijhouden van de geldigheid van certificaten (KZKZ) en accreditatiepunten tot het bijhouden van alle rapportages voor uw KMS (HKZ en ISO) op scholingsgebied.
 • Minder verzuim: wij helpen je verzuim terug te dringen, doordat wij veel lesstof online aanbieden. Klassikale lessen plannen we efficiënt in in heel Nederland. Reken eens voor uzelf uit hoeveel het uw organisatie kost wanneer uw kraamverzorgenden niet in zorg kunnen, omdat ze moeten bijscholen.
 • Geschoold personeel: al onze docenten zijn geschoold en ervaren voor de klas, de meesten hebben tevens ervaring in het werkveld. Ze hebben een geldig KCKZ-certificaat en een geldige EHBO-pas, indien relevant.
 • Korte lijnen: opleiden op één plek, HWC heeft de volledige scholing in huis.
 • Deskundig onderwijs: de ontwikkeling van jouw medewerkers is onze zorg! Wij scholen vanuit ons hart, met onze deskundigheid vanuit het werkveld.

Testimonials

Ik wil je bedanken Diana, echt heel erg bedanken! Jouw cursus psychiatrie in het kraambed is echt geweldig en je laat mensen gewoon zien dat ook via e-learning alles mogelijk is! Echt geweldig, veel nieuwe inzichten en kennis opgedaan, ga zo door! Lynn

Kraamspecialist

Ik dacht dat ik wel wist wat ik moest doen en dat ik niemand nodig had om mij als professional neer te zetten, maar Diana liet mij de verschillende stappen zien en hield mij bij de les. Door in haar te investeren, had ik mijn coaching programma voor kwetsbare zwangeren binnen enkele maanden staan. Anders was het er waarschijnlijk nooit gekomen. Super bedankt! Bianca

Coach voor kwetsbare zwangeren

Na opleidingen te hebben gevolgd en gewerkt te hebben in de geboortezorg en de GGZ, viel mij op dat veel van de problemen die mensen op latere leeftijd ondervinden, hun oorsprong hebben in de eerste levensjaren van een kind, of zelfs al perinataal ontstaan zijn.

Tijdens verdere studies en onderzoek merkte ik dat hier nog weinig over bekend is en dat hier veel meer mee gedaan kan worden.

Ik ben mezelf gaan bijscholen op mijn vaardigheden als trainer/coach, om niet alleen ouders maar vooral de professionals in de geboortezorg meer kennis en handvaten aan te reiken om een zwangere en een moeder zo goed mogelijk te kunnen begeleiden, zodat zij in staat is om een gezond kind te bouwen. Want een gezond kind bouwen is vele malen makkelijker dan een beschadigde volwassene te repareren.

Samen zorgen we ervoor dat jij ontzorgd gaat worden en je personeel altijd up-to-date is volgens de laatste certificeringen van het KCKZ!

Met Handle With Care Geboortezorg heb ik mijn kennis kunnen uitdragen aan een team van goed opgeleide en betrokken kraamverzorgenden, en heb ik zelf een schat aan nieuwe kennis en ervaring opgedaan. Zo kreeg ik de mogelijkheid om meer te bieden dan het hoogstnoodzakelijke, zodat we elk gezin en elk nieuw geboren kindje een duwtje kunnen geven in de richting van een mooie toekomst.

Handle With Care Opleidingen was een logische vervolgstap en aanvulling hierop. Door kraamverzorgenden een platform te bieden waar zij terecht kunnen voor gedegen opleiding en specialisaties bieden wij deze professionals de beste begeleiding voor de belangrijke en buitengewoon verantwoordelijke rol die zij spelen bij de begeleiding vaan (aanstaande) moeders en kind. Om het vak optimaal uit te oefenen speelt het bijhouden en vergroten van inhoudelijke kennis een grote rol.

Diana Bakker – de Koning – oprichter en trainer van Handle With Care Opleidingen

Testimonials

De training psychiatrie in het kraambed die ik bij HWC Opleidingen heb gevolgd, zorgde direct voor meer begrip voor mijn cliënten. Ik werk weer met plezier en begrip, zonder mezelf te verliezen. Met de tips die ik kreeg signaleer ik de spanningen veel eerder en kan ik ze snel aanpakken voor het  escaleert. Ik schrijf me graag in voor jullie volgende training! Jessica

Kraamspecialist

“Nadat ik slechte ervaringen met bijscholingen en opleiders heb gehad, was ik er helemaal klaar mee. HWC Opleidingen, heeft een heel andere aanpak, dan wat ik gewend ben van opleiders, maar het resultaat is zo goed, duidelijk en uitgebreid dat je geen andere opleider meer nodig hebt.” Tim

Begeleider probleem jongeren en tienermoeders

Veelgestelde vragen:

Waarom kiezen voor een Pakket van HWC Opleidingen? ->

Handle with Care Opleidingen biedt volledige (bij)scholing én neemt ook alle administratieve rompslomp van je over. Waardoor jij je medewerkers niet meer eindeloos hoeft te bestoken met berichten over bijscholing. En je hoeft je nooit meer zorgen te maken of iedereen nog genoeg accreditatiepunten heeft. Wij ontzorgen jou volledig.

Verkorte opleiding tot Kraamverzorgende ->

Met onze CZO-gecertificeerde Brancheopleiding tot Kraamverzorgende, kunnen we leerlingen klaarstomen tot competente beroepsbeoefenaars. Zo kun je de gehele scholing en bijscholing van al jouw medewerkers aan ons uitbesteden. Een mooie besparing van tijd en geld!

Erkende en geaccrediteerde opleidingen->

Onze geboortezorgopleidingen hebben een accreditatie bij het KCKZ (onafhankelijke Accreditatiecommissie verbonden aan het Kenniscentrum Kraamzorg). Handle With Care EHBO Opleidingen zijn erkend door NIKTA als exameninstituut voor het afnemen van Acute Zorg examens en voldoen aan de strengste Europese wetgeving.

Ook losse trainingen ->

Naast het totaalpakket, kun je natuurlijk ook bij ons terecht voor losse opleidingen en trainingen.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This